Pagina's

2 december 2011

Bijna pakjesavond



Als de Sint is geweest en alle kadootjes zijn uitgepakt, dan kan je lekker op de bank gaan zitten om met zijn allen een film te kijken. Ximon heeft ook flink uitgepakt en deze heeft er deze week weer vele toppers bijgekregen.
Alpha Dog is een misdaaddrama van Nick Cassavetes over de jongste persoon die ooit op de 'most wanted list' van de FBI kwam te staan. Johnny Truelove (Emile Hirsch) een jonge drugsdealer in de San Gabriel Valley (LA). Zijn bende ontvoert de jongere broer van iemand die hen nog geld verschuldigd is, maar het plan mislukt. De vader van Johnny (Bruce Willis) tracht om zijn zoon uit de gevangenis gehouden, maar in drie dagen tijd kan er veel gebeuren... Justin Timberlake brak met Alpha Dog definitief door op het witte doek.
Moondance Alexander is een familiefilm over een energieke tiener die bij haar excentrieke moeder woont. Net wanneer Moondance Alexander denkt dat het opnieuw een saaie zomer wordt, ziet ze een paard, Checkers, wegspringen uit zijn stal. Moondance brengt het paard terug naar de barse en mysterieuze eigenaar, Dante Longpre, maar geraakt overtuigd dat het paard eigenlijk een kampioen is. Ze is dan ook vastberaden om hem naar de top te helpen.

Hier het overzicht van alle nieuwe titels:

Trottadam – Kijk nu

Het Sinterklaasjournaal: De Meezing Moevie – kijk nu

[REC] – kijk nu

Russen (serie) kijk nu

The Escapist - kijk nu

Grace Is Gone – kijk nu

Chopper – kijk nu

Linha De Passe – kijk nu

Alpha Dog – kijk nu

Elvenland – kijk nu

Looking For Eric – kijk nu

Halloween – kijk nu

Anker & Anker, Deel 1 – kijk nu

Synecdoche, New York – kijk nu

Moondance Alexander – kijk nu

Anker & Anker, Deel 2 – kijk nu

Geen opmerkingen:

Een reactie posten