Pagina's

28 oktober 2011

Halloween bij Ximon


De collectie van de Ximon catalogus blijft alleen maar groeien, zoals ook de populariteit van Halloween toe neemt. Mocht je nu lekker thuis blijven op de bank, dan is het toch nog mogelijk om Halloween te vieren.

Wij hebben namelijk een speciale Halloween collectie gemaakt. In deze collectie vind je de drie spannendste films uit onze catalogus. Zo zitten er in deze collectie Pan's Labyrinth, waarin Ofelia een mysterieus labyrint ontdekt, dat zich net naast haar huis bevindt. Let The Right One In speelt zich af in een grauwe buitenwijk van Zweden, die wordt geteisterd door een reeks gruwelijke moorden. Niemand verdenkt het meisje Eli. Ook haar buurjongen brengt haar komst niet in verband met de gruweldaden... De derde film is SL8N8. Na een rondleiding komt een therapeut en zijn patiƫnten, vast te zitten in een mijnlabyrint. Wat als een grap begint mondt uit in een nachtmerrie...

Als je niet van enge films houdt is er niks aan de hand. Deze week is namelijk ook W. online gekomen. De film over de ups & downs van de voormalige president George W. Bush.

Maar ook Palindromes, het komische drama van regisseur Todd Solondz, is een film die wij kunnen aanraden. De film gaat over het turbulente leven van Aviva. Het verhaal is verteld vanuit verschillende kanten, namelijk vanuit die van fictie en non-fictie en haar personage wordt maar liefst door zeven verschillende acteurs gespeeld.


Zie hier het totale overzicht van alle nieuwe films:

Flo – KIJK NU

Tussen Hemel En Aarde – KIJK NU

Balada Triste De Trompeta – KIJK NU

Sharkwater – KIJK NU

The War Within – KIJK NU

W. – KIJK NU

The Libertine – KIJK NU

The Young Victoria – KIJK NU

Mudboy – KIJK NU

Poor Boy’s Game – KIJK NU

Producing Adults – KIJK NU

The Band’s Visit – KIJK NU

Nocturna – KIJK NU

Nomad - KIJK NU

Palindromes – KIJK NU

Geen opmerkingen:

Een reactie posten