Pagina's

14 oktober 2011

Ximon lanceert

Deze week zijn er wel 21 nieuwe titels te zien op onze website. Zo zijn er 15 films toegevoegd, maar ook 6 Nederlandse televisieseries.


Onder de nieuwelinge op de Ximon.nl kun nu zoals Rabat vinden. De roadmovie van de snelle reclamejongens Habbekrats. De film gaat over drie vrienden die op reis gaan vanuit Amsterdam naar, je raadt het al, Rabat.



Sinterklaas is ook al gearriveerd. Nog niet met zijn pakjesboot in de haven, maar wel als VOD-première bij Ximon. De film Sint was vorig jaar nogal in opspraak gekomen, omdat de Nederlandse horrorfilm met onze goedheilig een nogal enge filmposter had. Deze poster zou volgens sommige onze kinderen laten schrikken.


Naast de film zijn dus ook nieuwe televisieseries toegevoegd aan de Ximon catalogus. Zo zijn er verfilmingen van de boeken van Annie M.G. Schmidt zoals Ibbeltje en Otje.
Maar ook de prachtige televisieserie over het leven van Nederlands populairste kinderboekenschrijfster zelf Annie M.G. is te bewonderen.


Waltz is ook schitterende Nederlandse dramaserie over het familiecircus Waltz. Bij Willy Waltz (Aart Staartjes) wordt een kwade hersentumor gevonden, waardoor hij snel een vervanger moet gaan kiezen. Hij heeft de keuze uit zijn drie zonen gespeeld door Theo Maassen, Barry Atsma en Koen Wouterse.


Veel documentaire liefhebbers kunnen niet meer wachten. Maar ze zullen toch nog even geduld moeten hebben tot het International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA) weer van start zal gaan. Voor degene die niet kunnen wachten tot 16 november kan zich alvast vermaken met IDFA Kanaal op onze website.

Op dit kanaal staan 65 documentaires, die ooit vertoond zijn tijdens voorgaande IDFA edities.

Zier hier alle nieuwe titels:

Annie M.G. (serie) - KIJK NU

Ibbeltje (serie) - KIJK NU

Otje (serie) - KIJK NU

Public Enemy Number One – Part I - KIJK NU
Public Enemy Number One – Part II - KIJK NU

Frozen River - KIJK NU
Knofje (serie) - KIJK NU
Waltz (serie) - KIJK NU

Mijn Franse Tante Gazeuse (serie) - KIJK NU

Sint - KIJK NU

Somewhere - KIJK NU

Rabat - KIJK NU

Before The Devil Knows You're Dead - KIJK NU
El Orfanato - KIJK NU

Mysterious Skin - KIJK NU

L'Empire De La Passion - KIJK NU

Che – Part One - KIJK NU

Che – Part Two - KIJK NU

Paris, Je T'aime - KIJK NU
The Host - KIJK NU
The Wind That Shakes The Barley - KIJK NU


Geen opmerkingen:

Een reactie posten