Pagina's

7 oktober 2011

Zelfs na het Nederlands Film Festival nog genoeg nieuws.


Er zijn weer genoeg films toegevoegd aan Ximon.nl waar wij een hoop over kunnen vertellen. Maar we zullen enkele kort toelichten die echt niet mag missen. Zoals bijvoorbeeld Gooische Vrouwen, het Nederlandse kassasucces wat voor de rest geen toelichting nodig heeft.

Iedereen kent natuurlijk de kinderfilm Het Zakmes. Het Zakmes is misschien wel Nederlands meest gewaardeerde kinderfilm. De film gaat over Mees die per ongeluk het zakmes van Tim heeft meegenomen. Tim is helaas verhuisd, dus voor Mees wordt het moeilijk om het zakmes terug te geven.Toch doet Mees er alles aan om het zakmes terug bij Tim te krijgen, maar zal het hem ook lukken?


Ben Sombogaart ontving een Gouden Kalf voor zijn prachtige verfilming van het boek van Sjoerd Kuyper. De film is vervolgens ook nog opgenomen in het Canon van de Nederlandse film.




Vanuit het zuiden is de prachtige Belgische film ‘Any Way The Wind Blows’ overgewaaid! Dit regiedebuut van dEUS frontman ‘Tom Barman’ laat 8 verschillende levens in Antwerpen zien, die allen graag een ander leven zouden leiden. De film wordt ondersteund door prachtige muziek, waardoor je werkelijk meegesleept wordt.


Zie hieronder nog meer titels die afgelopen week toegevoegd zijn aan onze catalogus.

Contre Toi Kijk NU

Largo Winch II Kijk NU

De Nobelprijswinnaar Kijk NU

Tilva Rosh Kijk NU

Ode Ober Kijk NU

Hiroshima Mon Amour Kijk NU

Shortbus Kijk NU

Food, Inc. Kijk NU

This Is England Kijk NU

Hana And Alice Kijk NU

The Brotherhood Of War Kijk NU

My Summer Of Love Kijk NU

Geen opmerkingen:

Een reactie posten